True Storytelling Institute®

TSI Strategiworkshop

Ny kvailitet og fælles retning

Storytelling og strategiworkshop med afsæt i de 7 principper i True Storytelling

TSI Strategiworkshop er for den organisation, der har brug for at forberede en ny strategi, skabe fremdrift og fællesskab gennem arbejdet med organisationens værdier og dens fortællinger. Der arbejdes med metoderne Protreptik (værdiafklaring) og de 7 principper i vores etiske change-management metode True Storytelling. TSI Strategiworkshop er også for organisationer, der skal sammenlægge afdelinger og opbygge en ny fælles kultur. Workshoppen har blandt andet været benyttet i danske kommuner.

Udbytte for den enkelte og organisationen

  • Planlægning af implementering af strategi
  • Forankring af organisationens værdier
  • Skabelse af en fælles fortælling
  • En ny oplevelse af fællesskab
  • Fælles sprog med afsæt i de 7 principper i True Storytelling og protreptik
  • Evnen til at prioritere det væsentlige fra det mindre væsentlige
  • Skabelse af psykologisk tryghed
  • Skabelse af kollektiv intelligens
  • Evnen til være i komplekse situationer uden at brænde ud
 
I skaber fortælling med afsæt i 7 principper

Workshoppen tager afsæt i det strategiske udgangspunkt, som I har brug for at arbejde med. Workshoppen er struktureret om de 7 principper i True Storytelling, der hjælper jer med udvikle og forankre jeres fremtidige fortælling og strategi.

I inspireres af kreative omgivelser

Et krav til et True Storytelling forløb er kreative og inspirerende omgivelser, der kan hjælpe implementeringen på vej. Forløbet inddrager arbejdet med storytelling, artefakter, gåture o.a. Vores primære krav er der skabes energi og fordybelse i workshoppen.

I trænes i dialoger om værdier

Værdier er det som binder organisationer og mennesker sammen og det som gør, at vi kan træffe de rigtige beslutninger under pres. Vi arbejder med dialogmetoden protreptik, som er en dialogform, der har fokus på, hvordan man kan forankre værdier hos den enkelte og i organisationen. I modsætning til at opstille retningslinjer for værdier giver protreptikken rum for den enkeltes fortolkning af værdien, så længe den understøtter den fælles strategi. I oplever hvordan buzzword bliver til kraftfulde begreber, som I kan handle ud fra.

 

Certificerede instruktører

Instuktører på workshoppen er erfarne konsulenter og ledere, der er certificerede i True Storytelling. Inden workshoppen fortages en forventningsafstemning, så der er opbygget tillid på forhånd. Opstår der nye muligheder i workshoppen har vores instruktører den erfaring der skal til for at justere programmet. Efter workshoppen samler vi I fællesskab op og planlægger jeres næste skridt.

Pris
23.000 kr plus moms for en dags workshop
Beløbet er inkl. forberedelse og en konsulent.